Allmän valpkurs

För hundar upp till 8 mån.

Vi lägger vikt på kontakt och relation med sin hund. Kommunikation och inlärning samt inkallning och goda vanor.

8 kurstillfällen teori/praktik (3 lektions tim/tillfälle).
Kostnad för kursen är 700 kr. Kursboken kostar 200 kr och kursbok med Dvd kostar 250 kr

Allmän valpkurs hålls på Onsdagskvällar (antalet grupper beror på deltagarantalet), (inbjudan skickas ut ca 2 veckor innan kursstart).

Har några frågor om kurserna ställ dem till kurser@markarydsbrukshundklubb.se .

Anmälan till kursen görs via Kursanmälan

Uppgifter som skall anges vid kursanmälan är: kurs, ditt namn, adress, telefon nr, mail, hundens ålder, ras och eventuell tidigare kurs ni gått.

OBS!!! Har ni inte fått en bekräftelse på mailet inom några dagar? Maila igen, teknikens under fungerar inte alltid!

Till våra kurser är alla välkomna oavsett vilken ras du har, oavsett om du är ny som hundägare eller om du är mer erfaren. Ålder spelar heller ingen roll. Med andra ord är alla som tycker att det är roligt att träna och utvecklas tillsammans med sin hund välkomna! Går du kurs hos oss måste du vara medlem, är du inte det idag så behöver du bli det innan kursen startar. Genom ditt medlemskap får du tillgång till klubbens gemensamma utrymme och träningsplaner, dessutom är du via medlemskapet försäkrad på Brukshundsklubben. Som medlem får du även en härlig gemenskap med klubbkamrater som delar samma intresse som du. Medlemmar får även delta på de föreläsningar och temakvällar som klubben arrangerar. I och med att du löser helbetalande medlemskap i Markaryds Brukshundklubb så blir du också automatiskt medlem i Svenska Brukshundklubben och då erhåller du bl.a. tidningen Brukshunden som innehåller reportage från hela brukshunds-sverige (8 nummer per år).