Introduktionskurs Rallylydnad

För hundar över 8 mån.

Grundläggande inför rallylydnad. Innehåll: Kontaktövningar, Sitt, Ligg, Stå, Bekanta sig med rallyskylthållare & Följsamhet med riktningsändringar mm. .

8 kurstillfällen teori/praktik (3 lektions tim/tillfälle).
Kostnad för kursen är 700 kr.

Introduktionskurs Rallylydnad hålls på måndagkvällar (antalet grupper beror på deltagarantalet) Kursen startar på hösten mitten av augusti-början av september, och på våren mitten av mars början av april, inbjudan skickas ut ca 2 veckor innan kursstart.

Har några frågor om kurserna ställ dem till kurser@markarydsbrukshundklubb.se .

Anmälan till kursen görs via Kursanmälan

Uppgifter som skall anges vid kursanmälan är: kurs, ditt namn, adress, telefon nr, mail, hundens ålder, ras och eventuell tidigare kurs ni gått.

OBS!!! Har ni inte fått en bekräftelse på mailet inom några dagar? Maila igen, teknikens under fungerar inte alltid!

Till våra kurser är alla välkomna oavsett vilken ras du har, oavsett om du är ny som hundägare eller om du är mer erfaren. Ålder spelar heller ingen roll. Med andra ord är alla som tycker att det är roligt att träna och utvecklas tillsammans med sin hund välkomna! Går du kurs hos oss måste du vara medlem, är du inte det idag så behöver du bli det innan kursen startar. Genom ditt medlemskap får du tillgång till klubbens gemensamma utrymme och träningsplaner, dessutom är du via medlemskapet försäkrad på Brukshundsklubben. Som medlem får du även en härlig gemenskap med klubbkamrater som delar samma intresse som du. Medlemmar får även delta på de föreläsningar och temakvällar som klubben arrangerar. I och med att du löser helbetalande medlemskap i Markaryds Brukshundklubb så blir du också automatiskt medlem i Svenska Brukshundklubben och då erhåller du bl.a. tidningen Brukshunden som innehåller reportage från hela brukshunds-sverige (8 nummer per år).